Image


Image

SC EXCLUSIV BUSINESS TEAM SRL (www.depluta.ro) este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 30764.


Conform cerinţelor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, magicled.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.


Exclusiv Business Team srl se angajează să nu transmită unei terțe persoane datele de identificare pe care le oferiți în momentul unei comenzi cu excepția firmei de curierat care va efectua livrarea.


Deasemenea compania noastră nu deține sau proceseaza datele cardului dvs. Toate datele de acest tip sunt procesate de www.librapay.ro, folosind cele mai înalte standarde de securitate digitală.


Datele pe care le furnizați vor putea fi furnizate autorităților în drept numai pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor verificări justificate în baza legii.


Datele dumneavoastră de identificare vor fi folosite pentru a vă ține la curent cu promoțiile și noutățile din oferta noastră doar dacă vă veți înscrie pentru primirea de Newsletter din interiorul contului dvs. Tot din același cont veți avea opțiunea de dezabonare în orice moment considerați necesar.


Compania noastră îți rezervă dreptul de a modifica/îmbunătăți aceste condiții de confidențialitate în orice moment fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să parcurgeți acest material înainte de efectuarea oricărei comenzi.


Exclusiv Business Team srl certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor dvs. și utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale în vigoare.